Veckodag: Fredagar
Åldersgrupp:
Kontaktperson: Louise Östman, 070-2451314
Fredagskören

Fredagskören är en kör för dig med funktionsnedsättning. Kören drivs genom ett samarbete mellan studieförbundet Bilda och Musiklouise. Haga missionsförsamling ställer upp med lokal för övning och konserter.

Kören finns för dig som har en funktionsnedsättning och vill vara med i en kör. Här är man välkommen även om man inte kan få fram några toner. Att delta i en kör kan man göra på flera sätt, det kan vara att lyssna, sjunga att välja vilka sånger som ska sjungas m.m. Det viktiga är att det blir en trevlig stund och en musikupplevelse.

På körövningen har vi en tydlig struktur så att alla ska känna sig trygga med vad som ska hända. Det är en tydlig början och ett tydligt slut. Vi tränar in sånger i ett tempo så att alla hinner med.

Vi övar på fredagar kl.13:00– 14:00 i Hagakyrkan.
Kontaktperson för kören är Louise Östman och medhjälpare är Solveig Davidsson och Kerstin Hedström.

Har du frågor om kören, kontakta gärna Louise Östman

Mer info om kören finns på bloggen musiklouise.bloggplatsen.se under fliken Fredagskören.

Anmälan sker till Studieförbundet Bilda, 019-601 53 50 alt. www.bilda.nu/webbanmalan

Veckodag: Fredagar
Tid: 13:00