Gudstjänst på YouTube
Publicerad 2020-05-02 av Peter Nolåkers
 

På söndagar kl 10:00 sänder alla Equmeniakyrkor i Örebro en gemensam gudstjänst på Youtube från Betelkyrkan. Du hittar dagens gudstjänst här nedan.

Vill du titta direkt på YouTube hittar hittar du dagens och tidigare gudstjänster i denna YouTube-spellista. Välkommen att fira gudstjänst med oss!----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varje onsdag kl. 18.00 kan du vara med i bön hemifrån. Tänd ett ljus, läs ett bibelord, be. Kl. 18.45 kan du vara med och be Herrens bön, som får avsluta bönestunden. Var med i bön hemifrån! 

Varje vardag läggs "Dagens tanke" upp här på hemsidan och på Facebook. "Dagens tanke" är ett samarbete mellan Equmeniakyrkorna i Örebro där församlingarnas pastorer hjälps åt att ge en tanke, en liten andakt. 

På startsidan hitttar du Hagakyrkans program. Där kan du se att många samlingar är nu inställda på grund av myndigheternas råd och anvisningar. Håll dig uppdaterad via den här sidan och Hagakyrkans Facebook-sida. 

Var rädd om dig. Lyssna på myndigheternas råd och anvisningar. Håll modet uppe! Gud vare med dig! 

/Pastor Anna Lena 

Arkiv
Söndagsandakter
2020-12-27 av Sune Bergelin
Aktivitetsdag
2020-08-25 av Sune Bergelin
Gudstjänst på YouTube
2020-05-02 av Peter Nolåkers
Lista äldre inlägg