Höst i luften
Publicerad 2021-09-07 av Anna Lena Evehäll
 

September - älskad av en del. Sörjd av en del. Förväntad av andra. Efter en lång pandemiperiod verkar tillvaron öppna upp sig något igen. Öppna sig för möten, samtal, grupper, körer. Viss förväntan ligger i luften, blandat med viss oro. Hur säkert är det att mötas? Hur försiktiga behöver vi vara? Har alla fått vaccin som kan ta det? Säkerligen får vi leva med denna glädje-oro även denna vinter, vara följsamma mot varandra och till myndigheternas råd. Inget annat är att göra! Ingen av oss vill ha Covid-19 om vi slipper undan! 

I söndags efter gudstjänsten hörde jag en förtvivlad röst i kapprummet. En liten röst som gråtande sa "Jag vill inte gå hem. Jag vill inte gå härifrån!". Återseendets glädje kan vara en stark känsla! Söndagsskolan börjar igen 26/9... men det var en klen tröst för en liten människa. Dit är det eoner av tid. 

Välkommen till Hagakyrkan - IGEN - för körsång, Sticka&Skicka, gudstjänster m.m. Vi ses! Var rädd om dig. Tvätta händerna och håll dig hemma om du känner dig krasslig. 

/Anna Lena Evehäll

Arkiv
"Jag har aldrig fått se hans ansikte..."
2024-04-03 av Anna Lena Evehäll
Berättelsen
2024-03-26 av Peter Lyxell
Tystnad
2024-02-29 av Anna Lena Evehäll
Lista äldre inlägg