Sommarkvällar i Haga
Publicerad 2024-06-23 av Peter Lyxell

Välkommen till sommarens fina samlingar på söndagskvällar i Hagakyrkan. Klockan 18.00 inbjuder vi till en stunds sång och musik, med olika gäster och teman. En enkel andakt hör till, därefter serveras fika för den som vill köpa. Om vädret tillåter så kan du sitta ute på altanen i sommarkvällen.
Vi tar inte inträde till sång- och musikprogrammen, men ge gärna en gåva, en kollekt vid samlingen, för att stötta Hagakyrkans musikliv.
Vem som är gäst kommande söndag kan du se i kalendern här på hemsidan, eller följa oss i sociala medier, såsom Facebook och Instagram.

I stort sett varje söndag finns också möjlighet att fira gudstjänst i någon av Equmeniakyrkans församlingar i Örebro. Var det sker kommande söndag ser du också i programmet på vår hemsida.

Välkommen till Hagakyrkan i sommar. Vi önskar dig en välsignad sommartid!
2023-10-17 av Anna Lena Evehäll
Söndagsandakter